Fosfati pentru produse lactate |
Produsele Hi imbunatatesc topirea si expansivitatea branzeturilor, actioneaza ca un emulsifiant efectiv in procesarea branzei si faciliteaza prepararea laptelui condensat. In afara de acestea, acesti aditivi se folosesc la prepararea iaurtului, deserturilor pe baza de branza, inghetate si lapte praf. |
Produs | Valori tipice | Tipul E-ului | Aplicatia principala | % P2O5 | pH (1%) |
---|---|---|---|---|
Hi C 535 | 41 | 12.1 | Sodium Ortophosphates, E 339 praf | Aditiv pentru produse pe baza de branza usor topite . |
Hi C 537 | 55 | 8.2 | Sodium Phosphates,E 339, E 452, praf | Aditiv pentru pasta de branza slaba in grasimi. |
Hi C 511 | 59 | 4.5 | Monosodium Phosphate Anhydrous,E 339, praf si granulat | Branzeturi procesate: emulsificare si protejare. Lapte praf: ajustarea pH-ului. Topping-uri creme: stabilizarea spumei. Inceperea culturii: nutrient, inhibitor de microbacterii. Prajituri pe baza de branza necoapte: gelatinizare. Budinca instant : gelatinizare |
Hi C 512 | ||||
Hi C 521 | 50 | 9.2 | Disodium Phosphate Anhydrous,E 339, praf si granulat | |
Hi C 522 | ||||
Hi C 524 | 40 | 9.2 | Disodium Phosphate Dihydrate,E 339, cristalin | |
Hi C 533 | 43 | 12.1 | Trisodium Phosphate Anhydrous,E 339 praf si granulat | |
Hi C 534 | ||||
Hi M 233 | 40 | 9.3 | Dipotassium Phosphate,E 340, praf rugos | Inceperea culturii: nutrient, inhibitor de microbacterii. Albitor de cafea: dispersare. |