Produse
Nutritia plantei
Ingrasaminte foliare gama HIFERT
Fertilizare cu eliberare controlata
Gazon
Ingrasaminte solubile in apa
Multi-K
Plante ornamentale
Tehnologia Multicote
Fosfati alimentari
Legume
Produse din carne
Produse din peste
Produse lactate
Produse pentru coca si aluat
Chimicale industriale
Haifa-K Solar
Conformitate REACH
Programe fertilizare
Ghidul cultivatorului
Ghid de cultivare a portocalelor
 

Fosfati pentru produse lactate

Produsele Hi imbunatatesc topirea si expansivitatea branzeturilor, actioneaza ca un emulsifiant efectiv in procesarea branzei si faciliteaza prepararea laptelui condensat. In afara de acestea, acesti aditivi se folosesc la prepararea iaurtului, deserturilor pe baza de branza, inghetate si lapte praf.
Produs Valori tipice Tipul E-ului Aplicatia principala
% P2O5 pH (1%)
Hi C 535 41 12.1 Sodium Ortophosphates, E 339 praf Aditiv pentru produse pe baza de branza usor topite .
Hi C 537 55 8.2 Sodium Phosphates,E 339, E 452, praf Aditiv pentru pasta de branza slaba in grasimi.
Hi C 511 59 4.5 Monosodium Phosphate Anhydrous,E 339, praf si granulat Branzeturi procesate: emulsificare si protejare. Lapte praf: ajustarea pH-ului. Topping-uri creme: stabilizarea spumei. Inceperea culturii: nutrient, inhibitor de microbacterii. Prajituri pe baza de branza necoapte: gelatinizare. Budinca instant : gelatinizare
Hi C 512
Hi C 521 50 9.2 Disodium Phosphate Anhydrous,E 339, praf si granulat
Hi C 522
Hi C 524 40 9.2 Disodium Phosphate Dihydrate,E 339, cristalin
Hi C 533 43 12.1 Trisodium Phosphate Anhydrous,E 339 praf si granulat
Hi C 534
Hi M 233 40 9.3 Dipotassium Phosphate,E 340, praf rugos Inceperea culturii: nutrient, inhibitor de microbacterii. Albitor de cafea: dispersare.

Haifa Chemicals; 2010